Маркери комплект – 5 ЦВ Primery Tones CT0502 - CHAMELEON

37.30 лв.
Цена в точки: 1865 бонус точки
AS-CHA-680502
Наличен
+


CHAMELEON МАРКЕРИ КОМПЛЕКТ – 5 ЦВ Primery Tones CT0502

Маркерите Chameleon са перманентни алкохолни маркери с иновативна система за лесно, плавно и красиво преливане на цветовете. Имат удобно за хващане кръгло тяло с два накрайника, единият от които е тънък и подходящ за детайли, а другият е във формата на кръгла четка, можещ да оставя както плътни, така и тънки линии.

Те дават възможност само с един маркер да възпроизведете цялата полутонова гама на съответния цвят – от най-слабия до най-плътния тон. Това означава поне 10 и повече нюанса с плавно и гладко преливане. Цветовата гама на маркерите Chameleon включва 50 цвята, които позволяват пресъздаване на реалистични образи и рисунки.

Начин на употреба:
1. Отделете маркера от блендер камерата
2. Изберете с кой връх ще работите и махнете капачката му
3. Изправете маркера с този връх нагоре и внимателно поставете блендер камерата отгоре, така че двете връхчета да се срещнат и докоснат. (ЗАПОМНЕТЕ – маркера отдолу, блендер камерата отгоре във вертикална позиция.)
4. Колкото по-дълго стоят така, толкова повече блендера навлиза във връхчето на маркера и преливката е по-плавна. Ще трябва да направите тестове, за да прецените колко време ще е нужно, спрямо преливането, което искате да постигнете. Например започнете с 15 секунди.
5. Никога не съхранявайте маркера скачен с блендер камерата. Тя се ползва само за кратко и после се отделя. Маркерите трябва да се съхраняват затворени с капачките им и в хоризонтално положение.

Комплекта съдържа 5 маркера с основни тонове.

Накрайниците на маркерите и блендер камерата могат да се сменят


Глобални характеристики

Произход бранд:
Великобритания
Производител:
Chameleon

Напишете ревю на този продукт и ще получите персонална отстъпка при следваща поръчка!

Напишете ревю