Комплект акварелни бои, Sakura Koi, 96 цвята на блокчета (половинки) - Sakura

248.96 лв.
Цена в точки: 12448 бонус точки
SF-SAK-XNCW96N
Наличен
+


Акварелни бои, Sakura Koi

Комплект акварелни бои, Sakura Koi - от японския производител Sakura, 96 цвята, пълна гама брилянтни акварелни бои на половинки блокчета (кювети), подвижна палитра и четка с резервоар.

Със своята богата гама от 96 цвята, включително металик, флуоресцентни и перлени нюанси, тези водни бои предлагат безброй възможности за създаване на ярки и живописни произведения.

Подвижната смесителна палитра и водната четка (с резервоар) са практични инструменти, които ще ви помогнат да смесвате и нанасяте боите с лекота. С широкия избор от цветове, предоставен от палитрата, ще можете да създавате уникални комбинации без да се налага да смесвате цветовете ръчно.

Този студиен комплект е идеален за илюстриране, декориране и създаване на изкуство. Можете да използвате водните бои, за да добавите цвят към портрети, пейзажи, комикси, илюстрации или проекти за надписи. С широката гама от нюанси, включително перлени, метални и флуоресцентни цветове, можете да създавате както меки и фини нюанси, така и смели и изразителни ефекти.

Водните бои Koi Water Colours са отличен избор за художници, които търсят ярки, забавни и лесни за използване водни бои за своите проекти

Изберете този професионален комплект за рисуване, който ще ви вдъхнови и ще помогне да създадете изключителни произведения на изкуството. Направете стилен подарък на начинаещ, напреднал или професионален художник.

Цветова гама : Комплекта включва 4 металикови, 8 флуоресцентни и 12 перлени цвята на половинки блокчета


Глобални характеристики

Категории +:
Бои акварелни
Количество (брой):
96 части/броя
Производител:
Sakura
Произход бранд:
Япония
Серия:
Sakura Koi

Цветове и ефекти

Водещ цвят:
  • асортимент (Показва ориентировъчно водещите цветове на продукта)
Цветове:
асортимент

Напишете ревю на този продукт и ще получите персонална отстъпка при следваща поръчка!

Напишете ревю