Комплект акрилна боя BasicAcryl 18 х 12 мл - Marabu

23.99 лв.
Цена в точки: 1200 бонус точки
IMP-MAR-8804022999720
Наличен
+

Висококачествени матови акрилни бои на водна основа, лесни за използване, с изключително добра плътност, покривност и матов ефект. За нанасяне може да ползвате четка, шпакла или валяк. Лекотата с която се работи с тях, както и възможността да имитират маслени или акварелни бои в зависимост от техниката ги прави често използван материал от художниците. Включват 56 светлоустойчиви цвята в туби от 80 мл с капаче. Някои от цветовете се предлагат и в туби от 225 с накрайник и 500 мл.


Характеристики

  • комплектът съдържа 18 броя акрилни бои BasicAcryl х 12 мл. със следните цветове: (титанвайс, лимонено жълт, жълта охра, жълт-оранж, цинобър, червен, пурпур, изумрудено-зелен, хромово-зелен, ярко-зелен, небесно-син, циан тъмен, фталоциан, сиена, сиена печена, умбра печена, Вандайк кафяв, черен).
  • бързосъхнещи;
  • водоразтворими
  • с тях може да се работи върху всякакви повърхности, предварително почистени от прах и мазни петна;
  • след изсъхване боята остава водоустойчива;
  • запазва цветовете си ярки и свежи;
  • идеални за всички акрилни техники и най-вече за живопис.

Нашите съвети
Когато изсъхнат акрилните бои, стават твърди и гъвкави, като гума. Това не позволява, както при маслената живопис, да се смесват слоевете, след като мине определено време.
При акрилната живопис, за разлика от маслената, обаче може да се прилага техниката "мокро в мокро" (характерна за акварелната живопис).
За допълнителни ефекти може да се възползвате от богатата гама допълващи продукти на Marabu за акрил: структурни пасти и гелове, моделиращи пасти и лакове.

Глобални характеристики

Категории +:
Бои акрилни
Количество (брой):
12 части/броя
Произход бранд:
Германия
Серия:
BasicAcryl
Производител:
Marabu

Физически характеристики

Количество (мл):
25 мл

Цветове и ефекти

Ефект/отблъсък:
Матов
Цветове:
Асорти

Напишете ревю на този продукт и ще получите персонална отстъпка при следваща поръчка!

Напишете ревю